Playing means learning | Robert Zicman | TEDxYouth@ClujLa cei 8 ani ai săi, Robert ne inspiră și ne amintește că joaca înseamnă învățare și că orice loc e bun pentru învățare. Și-a găsit vocea înăuntrul propriului sistem și a inimii sale, unde ar trebui să o căutăm și noi. Prin acest discurs, ne încurajează să ne depășim limitele pentru a face lumea un loc mai bun. “Pasionat de robotică, chimie și experimente, Robert Zicman este membru Mensa de la 5 ani și a reprezentat UK la Concursul Internațional de Robotică Educațională din Shanghai în 2019.

Pentru a-și atinge potențialul și a face performanță, Robert învață acasă unde are timp pentru talentele și pasiunile lui dar și pentru joacă, natură, familie, prieteni, călărie, excursii pe munte, chitară și invenții.

Lui Robert nu îi plac limitele, iubește provocările și să găsească soluții pentru o lume mai bună. ” This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx


RELATED PRODUCTS
Ads by MyCBGenie 
 
 

You May Also Like

×

Like us on Facebook